Információ

2237372_5

Kedvezmények

Jó, hogy újra látlak: minden visszatérő vendégemnek állandó 10-15%-os kedvezményt adok a fotózás teljes végösszegéből.

Ajánlottatok valakinek? Akkor Ti is és Ők is 5-5% kedvezményt kaptok a fotózás végösszegéből.

Ha egyszerre több fotózást foglaltok (pl. újszülött és keresztelő), akkor mindkét csomagot 10% kedvezménnyel kapjátok meg.

Lehet ezen a hétvégén?

Vannak esetek amikor lehet, de egyébként figyeljetek arra, hogy 2-3 héttel, de inkább egy hónappal előre foglaljatok időpontot. Ezzel elkerüljük az esetleges kapkodást.

Utálom ha fényképeznek

Ezzel együtt nagyon gyakran hallom azt is, hogy "nem vagyok fotógén". Sokan gondoljuk ezt magunkról, de hidd el ez nem igaz. Mindenkiben van olyan, ami szép és amit öröm visszanézni a képeken is. Ráadásul mivel családi fotózásra jöttetek és nálam a természetességen van a hangsúly, ezért egymásra fogtok figyelni, nem rám. Felejtsétek el a pózolást és élvezzétek az együtt töltött időt!

Mikor kapjuk meg a képeket?

A fotózás napjától számítva 2-3 hét múlva. A kész képeket WeTransfer-el küldöm át lekicsinyített verzióban. Ezután megbeszéljük, hogy miből legyen nyomtatott kép vagy album. A kiegészítők általában a megrendeléstől számított egy héten belül elkészülnek. Fizetés után a képeket teljes méretben is elküldöm Nektek. Ezen kívül bármelyik csomaghoz külön rendelhető pendrive is. De ha Nálatok a későbbiekben bármi történne a képekkel, szóljatok és én újra elküldöm őket.

Időpont foglalás

Ha tetszenek a képeim és úgy gondoljátok, hogy én vagyok a Ti fotósotok, akkor írjatok egy e-mailt az info@ritternatalie.com címre. Ha néhány munkanapon belül nem érkezne visszajelzés, kérlek, keressetek fel újra!

Mikor jók a fények?

Borús időben bármikor, de mivel nem vagyunk időjósok ezért az ideális időpontok a reggeli, valamint a délutáni órákban találhatóak. A lejjebb található időintervallumok csak tájékoztató jellegűek.

Nyáron napfelkeltétől 10:30-ig és 14:30-tól 19:30-ig.
Télen napfelkeltétől 11:30-ig és 13:30-tól 16:00-ig.

Ha aznap esik

Ritka, de előfordulhat, és ha ez pont Veletek történik meg, akkor sincs semmi baj. Ha csak szemerkél az eső és Titeket nem zavar, akkor megtartjuk a fotózást a megbeszéltek szerint. Ha szakad, akkor vagy nézünk valami zárt helyszínt (múzeum, kávézó, játszóház stb. - ezeken a helyeken esetenként külön kell fizetni a fotózásért, de valahol elég a sima belépőjegy is), vagy nézünk egy másik időpontot.

Hogyan történik a fizetés?

Fotózás napján 15 000 Ft. előleget kérek, a fennmaradó összeg akkor esedékes, amikor megbeszéltük a nyomtatott képeket vagy albumot. Fizetés után elküldöm a teljes méretű képeket is, valamint postázásra kerülnek a kiegészítők.

Az ajándékutalvány esetében a teljes megbeszélt összeget előre szoktam kérni utalással vagy személyes átvételkor készpénzben.