Árak

Árak

Mini

30 perc. A kicsi is lehet sok. Azoknak, akik nem szeretik, ha fotózzák, vagy nincs erre idejük.


30.000 Ft.

Normál

60 perc. A csomag tartalmaz 20 db 10x15 méretű prémium fotópapírra nyomtatott képet


45.000 Ft.

Extra

120 perc. A csomag tartalmaz 1 db 20x20 méretű prémium fotóalbumot


75.000 Ft.

Melyik csomagot válasszam?

Három opció között tudtok választani: 30-60-120 perc. Ne ijedjetek meg, továbbra is rugalmas vagyok, mindegyik csomagba beletartozik egy úgy nevezett türelmi idő, ami 10 perc. Ezen kívül kombinálni is tudjátok a csomagokat, ha a 2 óra se lenne elég. Ezekre az esetekre külön kalkulálom az árakat.

Mini csomag
– pörgős, rövid fotózások;
– valamelyik családtagot nehéz rávenni egy hosszabb fotózásra;
– a gyerkőcnek nem kell sok idő, hogy megszokjon engem;
– szeretnétek megtudni, milyen velem dolgozni.

Normál és Extra csomag
– sétálós, beszélgetős fotózások;
– a gyerkőcnek (vagy valaki másnak) több idő kell, hogy feloldódjon;
– nagyobb családi fotózást szeretnétek (nagyszülőkkel, keresztszülőkkel stb.);
– szülinapra, keresztelőre, eljegyzésre stb.

Kiegészítő szolgáltatások

Fotózás stúdióban
Városszerte több gyönyörű stúdióban is tudunk fotózni. Általában én intézem a foglalást, de miután megbeszéltük az időpontot és valamiért Ti szeretnétek lefoglalni a stúdiót, úgy Rátok is tudom bízni ezt a dolgot. A stúdió árát helyszínen tudjátok kifizetni közvetlenül a bérbeadónak.

Fotóalbum
Nem csak azok kaphatnak fotóalbumot, akik az Extra csomagot választották, ez az opció bármelyik csomaghoz külön rendelhető. 30 oldalas, 20×20 méretű fotóalbum prémium matt papírra 13 490 Ft-tól.

Pendrive
A nyomtatott képek vagy album mellé egyedi lógózott fa pendrive-on is meg szeretnétek kapni az összes elkészült képet? Valódi fából készült pendrive kis tároló dobozkával 5 790 Ft-tól.

Fotózás helyszíne

Az árak Budapesti helyszínekre vonatkoznak, de vidéken és külföldön is vállalok fotózást. Vidéki helyszín esetén a csomagok mellé +100 Ft/ km díjat számítok fel, + autópálya díj, amennyiben felmerül. Külföldi fotózás esetén az árat egyénileg beszéljük meg.

Ajándékutalvány

Örökre szóló ajándékot szeretnél adni valakinek, aki fontos számodra? Többet, mint egy újabb babaváró meglepetés dobozt, vagy egy plüss játékot? Egy fotózás személyre szóló és kedves ajándék babaváráshoz, a kis csoda megszületéséhez, keresztelőhöz, szülinaphoz vagy bármilyen más családi eseményhez.


A kártya formájú utalványt üresen vagy általam kitöltve postai úton kaphatod meg. Az ajándékkártya értékét Te határozod meg a csomagjaim vagy az egyedi elképzeléseid alapján (miután konzultáltál velem). Felhasználási ideje általában 6 hónap, de előfordulhat olyan, hogy a megajándékozott fél csak később szeretné a fotózást. Ez esetben is keressen fel engem, hogy meg tudjuk hosszabbítani a lejárati időt.