Rólam

Natalie + GŠbor
- szerelem - család -

Szia! Mondok Neked valamit... ahol valami elkezdődik, ott valami véget is ér.

Sokan esküvői fotósként ismernek, a képeim sok szülő, barát és természetesen pár szívét is megdobogtatták hosszú éveken keresztül. 2019 végén úgy döntöttem, hogy új vizekre evezek és örökre felszámolom az esküvői szolgáltatásaimat. Azonban 2021 decemberében újra fellángolt a szerelmem az esküvők iránt. A mikro esküvők iránt.

A történet iróniája az, hogy erre a saját esküvőm nyitotta fel a szememet, amiért végtelenül hálás vagyok a férjemnek. 2019 szeptember 19 egy csodás nap volt, amely nem csak egy új családot hozott létre, hanem szabadságot adott a karrieremben.

Hiszek a pózmentes fényképek erejében, a rengeteg mosolyban, amit kapok a gyerekektől, a boldogságban, amikor megkapjátok a képeket. Szeretem visszaadni azt az őszinteséget, ami van a gyerek és a szülő között. Imádom a természetes fényeket, a világos stúdiókat, a kicsi mancsokat, a kiváncsi szemeket és most újra imádom a boldogító "Igen"-t is!

Én ugyan még nem vagyok anyuka, de rengeteget tanulok Tőletek. Látom mennyi boldog pillanat járja át a szíveteket és köszönöm, hogy ezt megosztjátok velem, amikor találkozunk. Nagyon szeretem hallgatni ahogy a kicsik beszélnek vagy amikor egy számunkra érdektelen dologban felfedezik az egész világot!
aláírás2 másolat