Gyakori kérdések

tudnivalók

Azt szeretnénk, hogy Te legyél az esküvői fotósunk. Mit kell tennünk?
Írjatok nekem egy e-mailt az info@ritternatalie.com címre. 48 órán belül válaszólni fogok, hogy a megadott időpont szabad-e. Ezután összeállítunk egy számotokra kedvező ajánlatot,  és aláírjuk a szerződést, amelynek nincs foglalási díja.

Külföldön is vállalsz esküvői fotózást?
Stábunk 3 nyelven beszél - magyar, angol, orosz - így teljesen mobilisak vagyunk, és bárhova ki tudunk menni.

Mi a kreatív fotózás?
Csak kettőtökről készült képek. Ha ez esküvőtökön sok vendég van, akkor a kreatív fotózást jobb átrakni egy másik napra. Minimum 2 órára lesz szükségünk, hogy elérjük a legjobb eredményt. Azonban, ha ez nem oldható meg másnap, megoldjuk aznap. Ebben az esetben, ha nem  is 2 órára, de legalább 50 percre elválunk a vendégektől. Ha pedig egy kissebb esküvőröl van szó, akkor ezt a fotózást mindenképp érdemes aznap megtartani.
Ami a legfontosabb - a jó végeredmény nem az elhasznált időtöl függ.
Több helyszín esetén, ha a kettő-három vagy akár több hely messze van egymástól, felárat számolunk fel.

Van-e lehetőség személyes találkozásra?
Természetesen, sőt! Én úgy gondolom, hogy jobb, ha már az esküvőtök előtt megismerjük egymást. Személyesen sokkal könnyebben tudjuk megbeszélni a részleteket, és a szerződés aláírása is legtöbb esetben személyesen történik.

Hány képet kapunk?
Ez nagyban függ attól, hogy hány órán át van rám szükségetek. Én a következő szabályt követem - jobb a minőség, mint a mennyiség. De természetesen minden fontos pillanatot megörökítek.

Van lehetőség videóra is?
Persze! Biztosak lehettek abban , hogy egy felejthetetlen videót kaptok, tele szép részlettel. De kérem, vegyétek figyelembe, hogy nem videózunk non-stop. Általában rövid professzionálisan szerkesztett esküvői videót adunk át, amit könnyen meg tudjátok osztani a családdal és a barátokkal. Természetesen, ha egy hosszú verziót is szeretnétek, azt is megcsináljuk, azonban annak az árát a csomagok nem tartalmazzák.

TARTALOM JOGELLENES HASZNÁLATA:
Amennyiben a Ritter Natalie Photography tulajdonában lévő képeket harmadik személy reklám céljából, honlapján, nyomtatott megjelenésben, illetve forrás megjelölése nélkül vagy bármilyen más módon a Ritter Natalie Photography írásbeli engedélye hiányában bizonyíthatóan (teljes egészében vagy részben) felhasználja és/vagy átdolgozza, úgy másolt képeként heti 150.000 Ft. + ÁFA, azaz heti százötvenzezer Forint + ÁFA összegű kötbért fizet meg. A másolással és a jogellenes felhasználással a harmadik személy elfogadja ezen kötbér megállapodást - © 2014 Ritter Natalie Photography. A bizonyításhoz közokiratnak minősülő közjegyzői tartalomtanúsítás alkalmazandó a jogsértő felhasználok költségére.

Amennyiben a szerződésben nincs feltüntetve, hogy a végösszeg tartalmazza az útiköltséget, úgy kilométerenként 60 Ft.-ot számolunk fel (plusz autópálya- vagy megyeimatrica). Budapest egész területén a kiszállás ingyenes.

nem találod a választ?

vagy van egy jó ötleted?
Ritter Natalie Photography © 2019