Szolgáltatások

mindenre gondolunk
 1. Smink / fodrász
  Mennyasszonyainknak segíteni tudunk a sminkben és az esküvői haj elkészítésében is. Csapatunk 3 profi sminkessel és 2 profi fodrásszal dolgozik együtt.
 2. Dekoráció / virág
  Egy esküvő elengedhetetlen része a dekoráció és a menyasszonyi csokor. Részletesen leírva az elképzeléseteket ebben is tudunk segíteni.
 3. Zenekar
  Tapasztalatunk szerint egy zenekar sokkal jobb hangulatot tud varázsolni, mint egy Dj. Figyelmetekbe ajánljuk a PartYssimo-t és az Alibi zenekarokat!
 4. Öltöny szabás
  Hogy ne hagyjuk figyelmen kívül a völegényeket se, nekik öltöny szabásban tudunk segítséget nyújtani.
 5. Alkalmi autó
  Ha egy igazán kényelmes, szép és luxus autóra vágytok, akkor itt a Jaguar S-type. Az autó kizárólag sofőrrel bérelhető.
 6. Polaroid kölcsönzés
  Instax Mini 9 - egy kamera, amely azonnali szórakozást nyújt! Tökéletes vendégkönyv készítéshez! 10.000 Ft./nap + 25.000 Ft. kaució. Polaroid fénykép papírt a kölcsönzés nem tartalmaz (20 db - 5.300 Ft.)

csomag ajánlatok

az árakat személyre szabottan kalkuláljuk
Delux csomag
600-700 kép
2 fotós
e-session ajándékba // 20x20-as 30 oldalas Fine Art Album ajándékba // az összes kép színkorrekciózva egyedi Pen Drive-on // kreatív és e-session képek retusálása
Egy káprázatos nap
400-500 kép
1 fotós
e-session ajándékba // 20x20-as 30 oldalas FineArt Album ajándékba // az összes kép színkorrekciózva egyedi Pen Drive-on // kreatív és e-session képek retusálása
Ragyogó részletek
200-350 kép
1 fotós
20x20-as 30 oldalas fotókönyv ajándékba // az összes kép színkorrekciózva Pen Drive-on // kreatív képek retusálása

Miért mi?

Nem munka - szenvedély

Mi veletek együtt élvezzük a Nagy Napotok minden pillanatát. Veletek izgulunk (ami a képeken természetesen nem látszik :)), örülünk, néha meg is könnyezünk, mert bizony a szülőköszöntő nagyon megható része az esküvőnek! Teljes beleéléssel csináljuk a dolgunkat és ezt viszontláthatjátok a képeken!

Fedezd fel a lehetöségeket

Rengeteg jó dolgot tudunk csinálni együtt! Ha még nem gondoltatok erre, akkor épp itt az ideje! Például vacsorázhatunk a gellért hegyen saját kis asztalkával és sok lufival! Vagy kiszínezhetjük a szép menyasszonyi ruhát (persze esküvő után) holi porral! Esetleg hőlégballonozhatunk is! Csak a képzelet szab határt!
Ritter Natalie Photography © 2019